ABrito Group

Arquitectura i construcció a Barcelona

ABrito Group és una empresa de construcció preocupada pel disseny, la sostenibilitat, l'eficiència energètica i la qualitat en tots els detalls. Disposem d'un ampli equip especialitzat d'arquitectes, interioristas i industrials que ens permeten respondre a qualsevol de les necessitats dels nostres clients i a tota mena d'obres i projectes.

Realitzem tot tipus de projectes; obra nova, rehabilitació, reformes integrals, cases passives, construcció prefabricada, etc. El nostre equip d'arquitectura està capacitat i certificat per al disseny de cases passives i disposen de formació especialitzada per a la reforma i la rehabilitació.

Treballem els projectes de principi a fi. Des de les idees preliminars fins al lliurament final. Oferim un seguiment integral durant tot el procés cuidant tots els detalls des dels primers passos del projecte fins al final de l'obra. Ens ocupem de tot amb una atenció personalitzada molt cuidada i amb una gran cura en el control del pressupost.

Ens adaptem a tota mena de pressupost sense perdre de vista les necessitats dels nostres clients i aspirant sempre a trobar l'equilibri entre confort, practicitat, economia, disseny i bellesa.

Els nostres clients participen en totes les decisions de projecte sent part fonamental del nostre equip. Personalitzem tots els nostres treballs sense per això perdre l'esperit i la filosofia de la nostra empresa.

Llegir més
go next

Contactes

veure mapa

Contactes

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied