Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

ABrito Group

Arquitectura i construcció a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

ABrito Group és una empresa de construcció preocupada pel disseny, la sostenibilitat, l'eficiència energètica i la qualitat en tots els detalls. Disposem d'un ampli equip especialitzat d'arquitectes, interioristas i industrials que ens permeten respondre a qualsevol de les necessitats dels nostres clients i a tota mena d'obres i projectes.

Realitzem tot tipus de projectes; obra nova, rehabilitació, reformes integrals, cases passives, construcció prefabricada, etc. El nostre equip d'arquitectura està capacitat i certificat per al disseny de cases passives i disposen de formació especialitzada per a la reforma i la rehabilitació.

Treballem els projectes de principi a fi. Des de les idees preliminars fins al lliurament final. Oferim un seguiment integral durant tot el procés cuidant tots els detalls des dels primers passos del projecte fins al final de l'obra. Ens ocupem de tot amb una atenció personalitzada molt cuidada i amb una gran cura en el control del pressupost.

Ens adaptem a tota mena de pressupost sense perdre de vista les necessitats dels nostres clients i aspirant sempre a trobar l'equilibri entre confort, practicitat, economia, disseny i bellesa.

Els nostres clients participen en totes les decisions de projecte sent part fonamental del nostre equip. Personalitzem tots els nostres treballs sense per això perdre l'esperit i la filosofia de la nostra empresa.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer del Mestre Antoni Nicolau, 35 08911 Badalona Barcelona
Carrer del Mestre Antoni Nicolau, 35 08911 Badalona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied